ADEMNOOT 2019: zing mee en steun belangrijk longonderzoek

 

ADEMNOOT 2019: zing mee en steun belangrijk longonderzoek

Doe op zaterdag 26 januari mee aan ADEMNOOT. Laat samen met duizenden anderen in één groot megakoor je stem horen met maar één doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor belangrijk longonderzoek.

 

Samen met Trijntje Oosterhuis zing je vijf prachtige nummers. Iedereen is welkom om mee te doen. Of je nu zingt in een koor of alleen onder je douche, doe mee en laat je stem horen tijdens een schitterend repertoire gearrangeerd in drie stempartijen. Je wordt gecoacht door Trijntje en professioneel dirigent Ton van Diepen, zodat de uitvoering een schitterend geheel wordt.

 

Schrijf je in!

De bladmuziek en MP3’s van de verschillende partijen zijn van tevoren te downloaden, zodat je jezelf goed kunt voorbereiden. Doe dus ook mee aan ADEMNOOT 2019 in het Klokgebouw in Eindhoven: schrijf je in en zing mee op zaterdag 26 januari.

 

Over ADEMNOOT

ADEMNOOT is een unieke zangevenement van het Longfonds in samenwerking met Philips. Met dit evenement is het doel zo veel mogelijk geld op te halen voor belangrijk longonderzoek. Dat is dringend nodig, want maar liefst 1,2 miljoen Nederlanders hebben een ongeneeslijke longziekte. Ademhalen is voor hen een dagelijkse of terugkerende strijd die ze niet alleen kunnen winnen.

 


(Publicatiedatum: 01-12-2018)
 
Delen: