Het BALK Bureau fungeert als serviceloket van BALK. Het bureau wordt gerund door Léontine van Duin. Bij haar kunnen alle bij BALK aangesloten groepen terecht met vragen en andere zaken. Hiernaast verzorgt het bureau alle zaken met betrekking tot de ledenadministratie en betalingen.

 

Wie zijn het BALK-Bureau?

 

Léontine van DuinBALK Bureau - Administratie: Léontine van Duin

Ik ben in februari 2018 begonnen bij BALK en zie het als een uitdaging om de leden van BALK adequaat te ondersteunen bij allerhande vragen op bestuurlijk, artistiek en productioneel vlak. Samen met Pepijn en het bestuur wil ik BALK verder ontwikkelen met nieuwe samenwerkingen en initiatieven. Daarnaast kijk ik ernaar uit om de leden te spreken en te ontmoeten bij te organiseren activiteiten.

 

 

 

Pepijn LagerweyBALK Bureau - Directeur: Pepijn Lagerwey

Sinds september 2014 ben ik directeur van BALK en mag ik als zodanig een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van lichte vocale muziek in Nederland.
Samen met Léontine en het bestuur van BALK verzinnen we allerlei leuke activiteiten, faciliteren we festivals en ondersteunen we organisaties. In deze functie komen mijn activiteiten als dirigent en mijn opleiding als kunstmanager geweldig bij elkaar.

 

 

 

 

Christiaan DeurlooBALK Bureau - Webredactie: Christiaan Deurloo

Per juli 2018 ben ik aangeschoven bij het BALK bureau om de website voor mijn rekening te nemen, en ook uitingen op Facebook en andere kanalen. Ik heb mezelf dan ook maar de titel contentdirigent aangemeten. Mijn voornaamste taak: zo veel mogelijk laten zien én horen hoeveel moois er op vocaal en theatergebied te beleven is in heel Nederland. Voor een zanger en communicatiespecialist een geweldige combinatie om mee bezig te zijn.

 

 

 

Contact

De bij BALK aangesloten groepen kunnen bij het bureau terecht met vragen op alle gebieden waarop BALK service verleent. Niet-aangesloten groepen kunnen bij het bureau terecht voor algemene vragen over BALK. Stuur een mailbericht voor al je vragen aan: administratie@balknet.nl.

 

Voor specifieke vragen over het TOPfestival en Educatie kan je terecht bij Pepijn, via het mailadres directeur@balknet.nl.

 

Openingstijden

Het BALK-bureau is twee dagen per week telefonisch bereikbaar via 078 6313848 (bgg: 06 43411657) op de volgende tijdstippen:

Dinsdag: 10:00 - 13:00 uur

Woensdag: 09:00 - 12:00 uur

 

Delen: